Disclaimer en Algemene Bepalingen

DISCLAIMER

Voedingsstof/ Cecile de Ferrante (hierna te noemen: Voedingsstof) besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde content op deze website. Voedingsstof / is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Voedingsstof kan hiervoor dus ook niet aansprakelijk worden gesteld. Claims hieromtrent zijn uitgesloten. Voedingsstof behoudt zich het recht voor om informatie op de website te wijzigen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf.

Voedingsstof is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of werking van gekoppelde bestanden en/of websites van derden waarnaar wordt verwezen door middel van hyperlinks.

 “De advisering van Voedingsstof is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten wordt je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist.

Niets van het op deze website geplaatste materiaal mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, via internet, intranet op welke wijze dan ook, noch worden opgenomen in een geautomatiseerd gegevensbestand, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van

 

ALGEMENE BEPALINGEN

 

GARANTIE

Wij garanderen dat de geleverde artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan gesteld kunnen worden en vrij zijn van gebreken. De hierboven genoemde garantie geldt gedurende een periode van 30 dagen na levering. De afleverbon dient als garantiebewijs. Indien een artikel niet meer voorradig is dan vergoeden wij jou het aankoopbedrag. Er kan bij ons geen directe aanspraak worden gemaakt op garantie als gevolg van normale slijtage, beschadiging, opzet en/of nalatigheid.

 

AANSPRAKELIJKHEID

Aansprakelijkheid van Voedingsstof uit hoofde van een ondeugdelijke levering is in alle gevallen beperkt tot het vervangen of herstellen van het artikel of tot het terugbetalen van ten hoogste het aankoopbedrag. Voedingsstof /Cecile de Ferrante aanvaardt uitdrukkelijk geen enkele claim inzake gevolgschade in welke vorm dan ook. Voedingsstof is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van door derden begane opzet, schuld, nalatigheid of onoordeelkundig gebruik.

 

KLACHTEN
Wij nemen jouw klacht serieus. Ben je niet tevreden over een door ons geleverd product of onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via info@voedingsstof.com. Wij nemen jouw klacht direct in behandeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

LEVERING
Voedingsstof /Cecile de Ferrante werkt samen met kleine producenten. Onze producten worden zo vers mogelijk en met heel veel liefde en aandacht bereid. Vervolgens pakt ons kleine team alle orders persoonlijk in. We verwachtten jouw pakket binnen 5 werkdagen te versturen, maar mogelijke al binnen 2 werkdagen. Heb je haast? Neem contact op via info@voedingsstof.com en we kijken wat we voor jou kunnen doen.

 

WAAR LEVEREN WIJ?
Voedingsstof de Ferrante bezorgt op dit moment binnen Nederland. Wil je een bestelling naar het buitenland op laten sturen? Neem contact op via info@voedingsstof.com en we kijken wat we voor jou kunnen doen.

 

 

RUILEN EN RETOURNEREN

Het ruilen of retourneren kan bij ons binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Neem altijd even contact met ons op via info@voedingsstof.com zodat we met je mee kunnen denken.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. Ook geldt dit voor etenswaren die binnen de bedenktijd kunnen bederven of etenswaren die om redenen van gezondheidsbescherming niet kunnen worden teruggezonden wanneer de verzegeling is verbroken.

Na bevestiging mag het pakketje samen met je afleverbon

geretourneerd worden naar:

Voedingsstof
Kleine veenkade 33
2518PJ Den Haag

Binnen 5 werkdagen storten we het geld terug of sturen we je de nieuwe gewenste artikelen op. Retourneren geschiedt op eigen kosten.

 

 

HOE VOLG IK MIJN BESTELLING?
Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt je een e-mail met je trackingnummer. Heb je het niet ontvangen kan het zijn dat je niet je juiste mailadres hebt doorgegeven. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@voedingsstof.com