Catering bij jou: Feast & retreat

Feast

Een feestje of andere gelegenheid? Ik wil graag voor jullie koken.

Ik zorg voor heerlijke schalen met vullende- of groene salades, kleine hapjes, soep en goed gevulde plankjes. Deze breng ik  naar de door jou uitgekozen locatie. Ik besteed veel tijd aan opmaak die ik ter plekke verzorg.

Op een later tijdstip kom ik alles weer halen. Ik doe de afwas!

Ik speel met smaak geur en texturen: Het liefst laat ik je alle zintuigen even aanzetten. Mooi opgediend, veel smaak en geur en een goede balans qua voedingsstoffen.

In overleg stel ik een combinatie samen zodat jullie niet alleen een feestelijke maar ook een compleet voedzame maaltijd hebben. Dit stem ik af op jullie persoonlijke wensen (bijv. volgens de Ayurvedische leer, het natuurvoeding principe, of als aanvulling bij een intensieve sport).

In de zomer gebruik ik veel kleur met eetbare bloemen en kruiden uit onze eigen tuin. In de winter maak ik bijv. gebruik van ingelegde en gefermenteerde groenten. Ik werk met producten uit de streek in combinatie met minder gebruikelijke ingrediënten.

Retreat

Ik verzorg graag de maaltijden of snacks tijdens een retreat of ceremonie.

Ik denk met je mee over een lichte snack tijdens een yoga- of meditatieretraite, of een maaltijd die voedt na een intensieve training.

Hier besteden we extra tijd aan balans voor het lichaam en geest.

-Vegetarisch of veganistisch.

– Wij denken mee met glutenvrije varianten of allergieën.

– Onze melk en eieren zijn biodynamisch.

– Onze groenten en kruiden zoveel mogelijk biologisch

Biologisch

Onze producten zijn zoveel mogelijk biologisch en liefst aangevuld met biodynamische producten. We gebruiken veel verse kruiden en bloemen uit onze eigen tuin. En we zijn gek op groenten uit de buurt. Eigenlijk houden we gewoon van mooie producten!

Onze melk en eieren zijn biodynamisch. Maar we gebruiken het liefst zoveel mogelijk plantaardige ingrediënten.

Stuur een mail naar info@voedingsstof.com met je wensen of  vragen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. (Graag ruim van te voren).